Nastavitve piškotkov
Prijavi se na E-MAILING LISTO
 

UGODNO V ŽELEZNINI 

 

APNO GAŠENA IGM, 23kg
12,49€


SEKIRA GRADBENA
9,90€


KOVČEK ZA ORODJE
15,90€


RAMDA NAHRBTNA MOTORNA KOSA BGB52 51,7ccm 1,4kW
144,90€

 

V trgovini Železnina Medvode.

  

UGODNO  (od torka 16. do torka 31. julija oz. do razprodaje zalog)

 

BIOKILL S PRŠILKO, 500ml
4,79€


KOZAREC NIZEK, 370ml
0,22€


NATUREN ZA PARADIŽNIKE, 1l
redna cena: 6,95€, akcijska cena: 5,21€, 25% prihranek


CHROMOREL-P, 1kg
redna cena: 16,70€, akcijska cena: 11,69€, 30% prihranek

 

V trgovini Medvode.

 

NOVO – ZELIŠČNI NAPITKI

 

V trgovini Medvode vam ponujamo zeliščne napitke iz zeliščne kmetije ŠTIRN, ki se nahaja v vasi Suha pri Predosljah v bližini Kranja. Ukvarjajo se s pridelavo in predelavo zdravilnih zelišč in zelenjave na  naravi prijazen način. Iz zdravilnih zelišč izdelujejo zeliščne sirupe in  limonade različnih okusov (tudi brez dodanega sladkorja).

Zeliščni sirupi so izdelani po receptih naših babic iz naravnih sestavin. Lahko jih uporabimo za pripravo čaja ali kot osvežilne napitke, lahko pa so tudi odličen dodatek različnim sladicam in koktajlom. Redčimo jih v razmerju 1:7. Zelišča za sirupe pridelujejo sami na kmetiji, kjer ne uporabljajo fitofarmacevtskih sredstev, ali pa jih naberejo v neokrnjeni naravi. Ingver in limone so iz ekološke pridelave.

V letu 2017 in 2018 so na Ocenjevanju sadnih sokov in pijač v Gornji Radgoni za tri zeliščne sirupe: Ingver, Ingver brez dodanega sladkorja in Zdravka, prejeli Veliko zlato medaljo.

 

V trgovini Medvode.

 


 

 

ZLATO ZRNO (dodaten 3% popust na veljaven cenik v mesecu juliju)

Dopolnilna krmna mešanica ZLATOZRNO je namenjena pitanju telet na višjo klavno težo.Uporabljamo ga po navodilih pitanja telet za blagovno znamko ZLATO ZRNO.

HRANILNA VREDNOST: ME 10,5 MJ/kg, SB 18%, Ca 0,75%, P 0,5%, Na 0,6%, Mg 0,3%. Krmilo odlikuje visoka energetska vrednost, visok delež v vampu nerazgradljivih beljakovin in številni kakovostni nutritivni dodatki. Namenjeno je za molznice z izrazito visoko dnevno mlečnostjo, katere krmimo s kakovostno koruzno in travno silažo ter senom.  

 

KRMILO TL-PIT  (dodaten 3% popust na veljaven cenik v mesecu avgustu)

Krmilo je namenjeno pitanju bikov od 150 kg žive teže dalje. Krmilo TL-PIT s svojimi sestavinami kakovostno izravnava krmne obroke sestavljene iz travne in koruzne silaže ter sena. Visoke dnevne priraste pri pitancih dosegamo s krmljenjem 3 - 4,5 kg TL-PITA na pitanca na dan.

Ker krmilo vsebuje visoke koncentracije makro in mikro mineralov ter vitaminov, pri pokladanju priporočenih količin koncentrata, ni potrebno dodajati še RUMISALA ZA PITANCE.

POSEBNOST: pufersko aktivne snovi, vitamini. Krmilo odlikuje visoka energetska vrednost, visok delež v vampu nerazgradljivih beljakovin in številni kakovostni nutritivni dodatki.

 

Akcija velja za trgovine Medvode, Vodice, Dobrunje, na kmetijskem oddelku.

 

 

 

SEZONSKE RASTLINE - BALKONSKO CVETJE, ENOLETNICE

 

Da boste imeli krasne zasaditve balkonskega cvetja v koritih in skleda vam nudimo odlične kvalitetne rastline, kvaliteten substrat za sajenje, založna gnojila in posode z vodno rezervo, ki bodo nudile rastlinam dovolj vlage.

 

Vse KZ trgovine.

  

DOMAČE BUČNO OLJE

 

100% BUČNO OLJE KOROŠEC, 1l

 

V trgovini Medvode.

  

 

KARTICA ZAUPANJA

 

ČLANSKO KARTICO prejmejo izključno člani zadruge in je ekskluzivna boniteta članov zadruge.


NAMEN ČLANSKE KARTICE:

  • Delitev ostanka dohodka med člane zadruge po principu »več prispevaš več dobiš«,
  • Vzpostavitev pravilne evidence nakupov, ki so osnova ristornu oziroma delitvi,
  • Jasnejše izražanje potreb po izboru izdelkov,
  • Popusti in druge bonitete, ki jih bodo deležni člani zadruge.